Hallo, 

 

Wij zijn Pascal, An en Febe en wonen met ons gezin en mopshondjes in een klein dorpje in Oost-Vlaanderen, Appelterre, alsook het “Tabaksdorp” genoemd.

 

Onze liefde voor de mops is begonnen met ons kleine Chanelle. Zij is bij ons gekomen op 1 November 2014, en stal meteen onze harten. Lief, zacht, maar toch een pittig karakter. Daarna volgde al snel Vigo, een stevig reutje maar ooh zo lief, die we in Nederland mochten gaan begroeten bij Elvira van der Horn. Na hem gezien te hebben waren we dan ook meteen overtuigd dat hij perfect bij ons zou passen. 

Met de komst van Vigo zijn we in de showwereld terecht gekomen, waar we verscheidene vrienden en contacten hebben mogen leren kennen.

Na Vigo duurde het niet lang vooraleer Nymphe ons gezinnetje kwam vervoegen. Op 17 juli 2015 werd zij dan ook lid van ons gezin , na haar te hebben opgehaald in Nastätten, Duitsland bij Olga Ringelmann. Een koppige, gekke meid.

Dit voorjaar werden we verliefd op Wincastle Lamour Victoire Toujours ‘Victor’ met de Russische bloedlijn van Margarita Vendina.

Op 9 april 2016 is hij geland op Zaventem. Uitgeteld van een lange vliegreis, maar een heerlijk kereltje van 5 maanden.

 

Ziezo, nu hebben jullie al een idee van onze kennel, wij wensen jullie veel plezier op onze site.

 

 

An, Pascal & Febe